AdobeStock_305664655-1-scaled.jpeg

Nederlands Hippisch Kenniscentrum lanceert uitgebreide website

De eerste stap is gezet in het voor een breed publiek ontsluiten van kennis over paarden en over het houden van paarden.

Voorzitter John Bierling van de Adviesraad Kennisontsluiting van het Nederlands Hippisch Kenniscentrum (NHK) heeft de uitgebreide website van het NHK – https://www.nhk.nl/ – officieel in gebruik gesteld.

“We zijn heel blij met dit begin”, aldus Fenna Westerduin, coördinator van het NHK,. “We beseffen natuurlijk heel goed dat de huidige website een start is. In de komende tijd zal nog veel meer kennis via de website beschikbaar worden gemaakt en zal de zoekstructuur nog verder worden verbeterd”

Op de website van het NHK is informatie te vinden over uiteenlopende zaken binnen de paardensector.

Vanuit de beginpagina kan direct in de bibliotheek gezocht worden, maar er kan ook eerst een selectie gemaakt worden naar de belangrijkste groepen Bedrijf, Paard of Ruiter. Binnen deze hoofdindeling is specifieke kennis over deze kernthema’s te vinden. Daarnaast zijn bijvoorbeeld videocursussen te vinden op de website (in de rubriek NHK-TV) en zijn antwoorden op veelgestelde vragen samengebracht in FAQ-rubrieken.

Ook is het mogelijk om eigen vragen te stellen. De experts van het NHK zullen zich inspannen deze vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Op basis van de door uw gegeven antwoorden krijgt u een persoonlijk rapport met toelichting en advies.

SECTORRAAD PAARDEN

Postbus 3040
3850 CA Ermelo

Bezoekadres
De Beek 125
3852 PL Ermelo

 

Secretariaat

Hester van der Bij
T 0577 – 408320
M 06 – 11736117
E info@sectorraadpaarden.nl