AdobeStock_305664655-1-scaled.jpeg

Presentatie onderzoek naar onderwijs en de hippische arbeidsmarkt

In opdracht van Sectorraad Paarden (SRP) heeft HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen een onderzoek gedaan naar onderwijs en de hippische arbeidsmarkt: hoe kan de aansluiting van de hippische opleidingen met het bedrijfsleven verbeterd worden? Om aansluiting tussen beide te professionaliseren, is het van belang om studenten in de paardensector goed op te leiden. Het projectteam heeft contact gezocht met het bedrijfsleven en het onderwijs en daarbij interviews afgenomen om competenties van medewerkers in beeld te brengen.

Wij nodigen u van harte uit voor de presentatie van dit onderzoek op dinsdag 9 december op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur, om 14.00 uur starten we met het programma wat omstreeks 16.30 uur ten einde komt. Naast een presentatie van de onderwijsresultaten door projectleider Peter Scheer van HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen, is er ook voldoende tijd om samen te overleggen over de toekomst van de hippische opleidingen. De middag wordt afgesloten met een informele borrel.

Graag vernemen wij vóór vrijdag 5 december of u bij deze presentatie aanwezig wilt zijn. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar a.knoops@academybartels.com met daarin uw gegevens.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Op basis van de door uw gegeven antwoorden krijgt u een persoonlijk rapport met toelichting en advies.

SECTORRAAD PAARDEN

Postbus 3040
3850 CA Ermelo

Bezoekadres
De Beek 125
3852 PL Ermelo

 

Secretariaat

Hester van der Bij
T 0577 – 408320
M 06 – 11736117
E info@sectorraadpaarden.nl