AdobeStock_305664655-1-scaled.jpeg

www.paardfiscaal.nl: een informatieve website voor de paardensector

De Sectorraad Paarden (SRP) heeft in samenwerking met fiscaal advocaat Ton van de Camp een nieuwe website ontwikkeld. Het adres van de site is www.paardfiscaal.nl. De website bevat praktische en algemene informatie over fiscale regelgeving voor de hippische sector.

Ontstaan van de website
SRP-secretaris Nelleke Krol vertelt: “Het was Ton van de Camp die ons benaderde met het idee voor een dergelijke website. Ton van de Camp adviseert de SRP al jaren bij fiscale dossiers en we constateerden dat we bij de SRP steeds vaker vragen kregen over dit onderwerp. Dat is ook niet vreemd gezien de complexiteit van sommige regelingen. Soms zeer specifieke vragen, maar ook algemene vragen over bepaalde BTW-regelingen. Dit heeft ons bestuur doen besluiten om deze website te initiëren.”

Ton van de Camp: ”De fiscale regelgeving is complex, zeker voor de hippische sector met een veelheid aan activiteiten. Met deze website beogen we hippische ondernemers, organisaties, en hun adviseurs te helpen hun weg te vinden door dit woud van regels.” Met deze website wil de SRP absoluut niet op de stoel van de adviseur gaan zitten. Van de Camp: “De informatie is niet bedoeld om in een concrete situatie één op één toe te passen zonder voorafgaand advies van de eigen accountant/belastingadviseur van het betreffende bedrijf. Dat is en blijft maatwerk.”

Constant in ontwikkeling
De hippische sector en de fiscale regelgeving veranderen continu. Daarom zal de inhoud van de website ook regelmatig gewijzigd worden. Uiteraard spannen de SRP en Van de Camp zich in om de website up to date te houden. Echter nodigt de SRP ondernemers, organisaties, adviseurs en belastingdienst uit om een bijdrage aan deze website te leveren met actuele ontwikkelingen of onderwerpen die de website momenteel nog niet bevat. De SRP blijft zich voortdurend inspannen om de belangen van hippische ondernemers op dit dossier goed te behartigen. Via de websites www.sectorraadpaarden.nl en www.paardfiscaal.nlwordt het actuele nieuws gedeeld met de achterban.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Op basis van de door uw gegeven antwoorden krijgt u een persoonlijk rapport met toelichting en advies.

SECTORRAAD PAARDEN

Postbus 3040
3850 CA Ermelo

Bezoekadres
De Beek 125
3852 PL Ermelo

 

Secretariaat

Hester van der Bij
T 0577 – 408320
M 06 – 11736117
E info@sectorraadpaarden.nl