AdobeStock_305664655-1-scaled.jpeg

Diergezondheidsverordening: 21 april 2021 komt dichterbij

Op 21 april 2021 treedt de nieuwe diergezondheidsverordening in werking. Alle data moet dan in de centrale database opgenomen worden, op grond van Europese regelgeving. Op nationaal niveau kan hier niets meer aan veranderd worden. Op dit moment is het inregelen van de database bij RVO in volle gang. Het ministerie zal binnenkort het communicatietraject inzetten en de sectorraad en de dragende organisaties van de sectorraad zullen daarbij betrokken worden.

Voor het artikel Europese Diergezondheidsverordening, gevolgen voor de paardenhouderij zoals dat is verschenen in de Hippische Ondernemer klik HIER. Voor een overzicht van veelgestelde vragen over I&R wordt verwezen naar de websites van FNRS (klik HIER) en LTO (klik HIER).

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Op basis van de door uw gegeven antwoorden krijgt u een persoonlijk rapport met toelichting en advies.

SECTORRAAD PAARDEN

Postbus 3040
3850 CA Ermelo

Bezoekadres
De Beek 125
3852 PL Ermelo

 

Secretariaat

Hester van der Bij
T 0577 – 408320
M 06 – 11736117
E info@sectorraadpaarden.nl