AdobeStock_305664655-1-scaled-1.jpeg

Ministerie van LNV zoekt nieuwe beleidsadviseur insecten en paarden

Tot 15 maart kan er gesolliciteerd worden op de vacature bij het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) voor ‘Beleidsadviseur insecten en paarden’. Vanwege de pensionering van de huidige beleidsadviseur komt deze positie vrij. Het gaat om een vacature voor 32-26 uur met als standplaats Den Haag. De Sectorraad Paarden hoopt op goede kandidaten met juiste kennis over de paardensector.

Een beleidsadviseur binnen LNV is verantwoordelijk voor het beleid. De combinatie met de insectensector ontstaat omdat de huidige beleidsadviseur deze sectoren in zijn pakket heeft. Echter kennis over verschillende vraagstukken die er spelen in onze paardensector is nodig om de implementatie van diverse dossiers zoals welzijn, diergezondheid en identificatie & registratie goed verder te brengen. Een beleidsadviseur adviseert collega’s, de minister en de ambtelijke top als het gaat om beleid die onze sector raakt en maakt onder meer een vertaling ervan naar de praktijk. Het is om die reden dat de Sectorraad Paarden graag de vacature onder de aandacht brengt in de paardensector.

De volledige vacature inclusief functie-eisen en arbeidsvoorwaarden is hier te lezen. Solliciteren kan nog tot 15 maart.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Op basis van de door uw gegeven antwoorden krijgt u een persoonlijk rapport met toelichting en advies.

SECTORRAAD PAARDEN

Postbus 3040
3850 CA Ermelo

Bezoekadres
De Beek 125
3852 PL Ermelo

 

Secretariaat

Hester van der Bij
T 0577 – 408320
M 06 – 11736117
E info@sectorraadpaarden.nl