AdobeStock_305664655-1-scaled-1.jpeg

Neem deel aan het webinar van de Sectorraad Paarden

Op dinsdag 24 oktober organiseert de Sectorraad Paarden een webinar. Geïnteresseerden worden bijgepraat over een aantal activiteiten van de Sectorraad Paarden en het Hippisch Sectorfonds.

Tijdens het webinar krijg je een inkijk in de ondersteuning die door de werkgroep Publieke opinie gegeven wordt aan Hippische Events. Hiervoor gaan we in gesprek met Irene Verheul en Waling Haytema. Monique van Hal gaat in op de vraagstukken rondom dierenactivisten en publieke opinie. Tevens is er ruimte voor al je vragen. 

Andries van Daalen bespreekt de voortgang van het Hippisch Sectorfonds en mogelijke activiteiten die vanuit het fonds gefinancierd kunnen gaan worden. Suggesties en aanbevelingen kunnen via een live chat worden doorgegeven.

Het webinar start om 20.00u en zal plaatsvinden onder leiding van dagvoorzitter Charlotte Dekker. Het webinar is te volgen via WebinarGeek en duurt maximaal een uur. Na inschrijven ontvang je een link om live mee te kijken. Ben je niet live aanwezig? Meld je dan ook gerust aan, je ontvangt dan de terugkijk link via mail. 

Aanmelden kan nu via deze link

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Op basis van de door uw gegeven antwoorden krijgt u een persoonlijk rapport met toelichting en advies.

SECTORRAAD PAARDEN

Postbus 3040
3850 CA Ermelo

Bezoekadres
De Beek 125
3852 PL Ermelo

 

Secretariaat

Hester van der Bij
T 0577 – 408320
M 06 – 11736117
E info@sectorraadpaarden.nl