AdobeStock_305664655-1-scaled-1.jpeg

Samen sterk voor onze paardensector!

Wat doen paarden met mensen en wat doen mensen voor hun paarden? Laten we samen ons verhaal vertellen. Hiervoor is de campagne #ditdoenpaarden gelanceerd tijdens de door het Hippisch Sectorfonds georganiseerde bijeenkomst op Jumping Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst met hippisch ondernemers onderstreepten dagvoorzitter Frederik de Backer en sprekers Gerda Verburg, Erik Berkhof, Willem Greve en Mieke Theunissen het belang voor de sector om de handen ineen te slaan en in actie te komen. En dat is gelukt! Naar aanleiding van de aansprekende plannen en begroting werd alvast een mooi bedrag door de aanwezige ondernemers toegezegd en kan de campagne worden opgestart.

Gerda Verburg roept de sector op om de handen ineen te slaan. Foto: Remco Veurink

De bijeenkomst op 26 januari in de ambiance van Jumping Amsterdam was een initiatief van het Hippisch Sectorfonds, in samenwerking met Irene Verheul, Jeroen Hendriks, Walter Makker, Gijs Bartels en Bas Verhoeven. Door netwerken samen te voegen werd een genodigdenlijst van hippisch ondernemers gemaakt die vooraf en tijdens de bijeenkomst werd gevraagd mee te doen in het Hippisch Sectorfonds, met als eerste doel de campagne #ditdoenpaarden mogelijk te maken.

De campagne #ditdoenpaarden is opgezet door de werkgroep Publieke Opinie van de Sectorraad Paarden, in samenwerking met marketeers met affiniteit in de hippische sector. Naast een commercial op de landelijke televisie (planning medio 2024) roept het de paardensector op om haar verhaal uit te dragen. Daarnaast wordt gestreefd naar meer achtergrondartikelen in de dagbladen. De campagne heeft als doel om heel Nederland te laten zien hoe mooi de band tussen paard en mens is. Iedereen wordt uitgenodigd zijn of haar relatie met paarden toe te lichten in een mooi verhaal en dit te delen met #ditdoenpaarden.

Het Hippisch Sectorfonds zet zich in ten behoeve van publieke opinie door middel van deze campagne, maar werft ook fondsen voor het financieren van onderzoek op het gebied van paardenwelzijn en het ondersteunen van de gesprekken met politiek en overheid. Wilt u ook meedoen? Stort dan uw bijdrage in het Hippisch Sectorfonds. Scan hiervoor de onderstaande QR-code, klik op deze link of vul het formulier in en stuur het terug aan fonds@sectorraadpaarden.nl.  

Wilt u meer informatie of kunt u op een andere manier een bijdrage leveren? Neem contact met ons op via fonds@sectorraadpaarden.nl

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Op basis van de door uw gegeven antwoorden krijgt u een persoonlijk rapport met toelichting en advies.

SECTORRAAD PAARDEN

Postbus 3040
3850 CA Ermelo

Bezoekadres
De Beek 125
3852 PL Ermelo

 

Secretariaat

Hester van der Bij
T 0577 – 408320
M 06 – 11736117
E info@sectorraadpaarden.nl